Vings Kvarn

Skall vi åka till nyöppnade Vings Kvarn och fika sa frugan vid 9-tiden, absolut sa jag. Av erfarenhet kan ju sådana här caféer ju vara lite hur som helst. Här var det på toppen av min betygsskala både vad gäller fika och lokal. 2 våningar där det var luftigt och fritt mellan borden gör att trängseln blir minimal och utanför finns en stor yta med många bord. De invigde idag och visst kommer det att bli än bättre med fler iordningställda rum och ytan ute blir allt bättre ju längre in på sommaren vi kommer. Kan erkänna att det var länge sedan jag blev så positiv inför en fikastund.

Länk till karta: https://goo.gl/maps/cY5sm73Kjt3TNdcY9

Fler bilder kan du se hos: https://kulturinatur.blogspot.com/2022/05/cafe-vings-kvarn-i-hokerum.html

8 kommentarer

  1. herr och fru bloggare har just givit mej var sitt utflyktsmål. Ska absolut ta vägen över Hökerum, besöka kyrkan och sedan fika i Vings kvarn, nästa gång jag besöker min bror! TACK!

    Gilla

  2. Jag älskar dessa fik som ligger lite ute i Ingenmansland. Ofta i mysiga lokaler och med hembakade tilltugg. Frugan och jag upptäckte inte mindre än tre stycken i trakten förra sommaren. Samtliga ligger en bit från städer och de stora vägarna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s