En vanlig mans tankar

– Måste de bara prata om krig och politik i alla TV-kanaler… våld och elände, dyr mat och höjda bränslepriser, de kan väl visa något lättsamt och positivt.

– Vad är detta för barnsligt program tror de vi är barnungar eller. Det pågår faktiskt ett krig i vår närhet, Natomedlemskapet, hur står det till idag. Vilket parti har mest mandat om valet vore idag… de kan väl för sjutton uppdatera oss på vad som pågår i världen och sluta sända dessa fjanterier på TV.

Som sagt en vanlig dag i en vanlig mans huvud.

10 kommentarer

 1. Hahaaaaaa Vi pratade om det igår, min husgäst och jag och jag konstaterade att det är skönt att bara streama tv för jag tittar bara på de program som jag vill se vilket innebär att jag inte har några klagomål alls 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Allt bra tur att jag bara har ett fåtal kanaler. Trots det har det väl aldrig i sitt förne presenterats så mycket galimatias vad gäller att roa tv-tittarna. Som jag upplever det är hysterin fullständig med höga röster i falsett och snabbspolning i snacket. Jag hinner ta mig 17 inte med 😀

  Men för den skull behöver vi upplysas om realiteterna utanför vår lilla tv-lekstuga. Inte som en vän till mig som satt i soffan och suckade när vi såg på tv en kväll: ”Åhåå, vad jag är t-r-ö-t-t på det där kriget!”
  😦

  Smaken är tydligen som baken – allt efter behov. 🙂

  Gillad av 1 person

  • Håller med om att det är ganska hysteriskt i de lättsamma programmen. Känslor, glada eller ledsna, skall överdrivas enormt. Tröttsamt.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s